• PERŞEMBE, 18 EKİM 2018

• "TİCARET SİCİL İŞLEMLERİNDE (MERSİS) YAŞANAN SORUNLAR" HAKKINDA ODAMIZIN DUYURUSU
Son günlerde Ticaret Sicil işlemleri uygulamasında; MERSİS sistemi üzerinde yaşanan sorunlar ile ilgili; Odamızın İzmir Ticaret Odası yöneticileri ve İzmir Ticaret Sicil Müdürlüğünün yetkilileri ile yaptığı görüşmelerde; MERSİS sisteminin çalışmadığı durumlarda (Kuruluş işlemleri hariç) diğer işlemlerin eskiden olduğu gibi kağıt ortamında alınmasını talep ettik. Bu sorunların çözülmesi ile ilgili; İzmir Ticaret Odası Yöneticileri Ankara Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile en kısa sürede görüşeceklerini bildirmişlerdir. Konu ile ilgili gelişmeler oldukça üyelerimiz ile paylaşılacaktır.

İZSMMMO YÖNETİM KURULU