Ceza Muhakemesinde Uzlaştırma Eğitimi ile ilgili Oda Başkanımızın Açıklaması

İZSMMMO’DA  CEZA MUHAKEMESİNDE UZLAŞTIRMA EĞİTİMİ

Değerli Üyemiz,

TÜRMOB ve Ankara Üniversitesi arasında imzalanan Protokol çerçevesinde meslek mensuplarımıza ve aday meslek mensuplarımıza yönelik “Ceza Muhakemesinde Uzlaştırma Eğitimi” düzenlenecektir.

Bu kapsamda,

• Eğitime sadece meslek mensupları ve aday meslek mensupları başvurabileceklerdir.
  • Eğitim süresi 48 saat olup, devam zorunluluğu vardır.
  • Eğitim ücreti, 900,00 TL+%8 KDV olarak belirlenmiştir.
  • Eğitim almak isteyen meslek mensubu ve aday meslek mensuplarının eğitim ücretini yatırmadan önce, ön başvuru formunu doldurup İzmir SMMM Odası’na şahsen teslim etmesi gerekmektedir.
  • Eğitim, yeterli başvuru olması durumunda açılacaktır.
  • Eğitimin açılması halinde, gün ve saatleri içeren program Ankara Üniversitesi tarafından hazırlanacaktır.

Eğitim ile, Ceza Muhakemesinde Uzlaştırma Yönetmeliği çerçevesinde alternatif uyuşmazlık çözümü, iletişim ve müzakere becerileri ile yöntemlerini geliştirmeyi; mağdur, suçtan zarar gören, şüpheli ya da sanık ile birlikte çalışmanın özel koşulları ceza adaleti sistemi hakkında bilgi sahibi olma hususlarında eğitim vermek amaçlanmaktadır.

Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Saygılarımla,

Vedat ADAK

Not:

Başvuruda bulunacak olan meslek mensubu ve aday meslek mensuplarımız “Ceza Muhakemesi’nde Uzlaştırma Yönetmeliği’nin ilgili maddelerine uygunluğunuzu lütfen kontrol ediniz.

Ekler:

Ceza Muhakemesinde Uzlaştırma Eğitimi TÜRMOB yazısına ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Ankara Üniversitesi Ceza Muhakemesinde Uzlaştırma Eğitimi YMM/SMMM Odaları için bilgi notuna ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Ceza Muhakemesinde Uzlaştırma Eğitimi Ön Başvuru Formu için lütfen tıklayınız.