İZSMMMO Dijital Dönüşüm Liderleri Kadrosunu Genişletiyor!!!

İzmir Mali Müşavirler Odası “Dijital Dönüşüm Liderleri” projesi 23 Mayıs 2023 tarihinde başlatılmış, meslek mensuplarımızın başvurularının ardından, mülakat süreci de tamamlanmıştır. Süreç sonunda İZSMMMO Dijital Dönüşüm Liderleri belirlenmiş ve Odamız eğitmeni olarak aramıza katılmışlardır.

İzmir Mali Müşavirler Odası DİJİTAL DÖNÜŞÜM LİDERLERİ KADROSUNU GENİŞLETİYOR.!!!

Bu kapsamda yeni başvuru süreci başlamış olup, aşağıda belirtilen açıklamalar doğrultusunda İZSMMMO Dijital Dönüşüm Liderleri kadrosunda yer almak ve başvuruda bulunmak isteyen meslektaşlarımız 11 Eylül 2023 tarihine kadar aşağıda yer alan linkten başvuruda bulunabilirler.

Dijital Dönüşüm Liderleri kadrosunda yer almak ve başvuruda bulunmak için lütfen tıklayınız.