• CUMARTESİ, 18 AĞUSTOS 2018

• Haksız Rekabetle Mücadele Yazılımı Programı Serbest Çalışan Üyelerimizin Kullanımına Açılmıştır

Linkler:

e-Birlik İnternet Sitesi

Haksız Rekabet Modülü Kullanım Klavuzu

Açıklamalar:

• Sistem şu an serbest çalışan üyelerimizin hizmetine girmiştir.
  • Şirketler için de kısa süre içinde hizmete girecektir.

Oda Başkanımızın Açıklaması

Değerli meslektaşlarım,

TÜRMOB Genel Kurulu'nda onaylanıp, 13 Aralık 2013 tarihinde Resmi Gazete' de yayımlanan "Haksız Rekabetle Mücadele Yazılımının Meslek Mensuplarınca Kullanılması Hakkında Mecburi Meslek Kararı" ilgili program, bildiğiniz üzere 2015'ten itibaren zorunlu olarak uygulanacaktır.

Bu nedenle Haksız Rekabetle Mücadele Yazılım programının tanıtımı,Sayın Genel Başkanımızın da katıldığı farkındalık eğitim toplantısında yapıldı. Daha sonra Odamız Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu tarafından ilçelerde ve semtlerde eğitim toplantıları yapılarak programın uygulama süreci ve tanıtımı yapıldı.

Meslek kararı gereği, 2015 Yılında yapacağımız sözleşmeler elektronik ortamda düzenlenerek, rekabetle ilgili yaşanan sorunların takip kontrol ve denetimi bu program vasıtasıyla takip edilecektir.

Bu programın yaygın bir şekilde kullanılması, hedeflenen faydanın elde edilmesi; sizlerin görüş ve önerileri ile katkıda bulunarak olacaktır.

Saygılarımla,

Feyzullah Topçu