• CUMARTESİ, 18 AĞUSTOS 2018

Oy Pusulaları ve Oy Kullanımı

• Oy Pusulaları ve Oy Kullanımı

Sayın Üyemiz,

15 Mayıs 2016 Pazar Günü Saat: 09.00-17.00’de İzmir Kültürpark Fuar Alanı Atlas Pavyonu adresinde yapılacak olan,  Odamızın Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu Disiplin Kurulu ile Birlik Genel Kurul Temsilcilikleri seçiminde oy kullanacak üyelerimize OY PUSULALARI VE OY KULLANIMINDA dikkat edilmesi gereken hususlar aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Feyzullah TOPÇU

OY PUSULALARI VE OY KULLANIMINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR:

1-) Oy kullanımı T.C. kimlik numarasının bulunduğu resmi kuruluşlarca verilen belgeyle veya TÜRMOB’un verdiği T.C kimlik numaralı kimlikle yapılacağından, üyelerimizin bu belgelerden herhangi birini mutlaka yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

2-) Sandık görevlisi tarafından verilecek mühürlü Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu ve Disiplin Kurulu, üyeleri için bir birleşik oy pusulası ve Üst Birlik Genel Kurul Temsilcilikleri için ayrı oy pusulası olmak üzere 2 adet oy pusulası ve mühürlü zarf ile oy kullanılacaktır.

3-) Verilecek 2 adet oy pusulalarında yer alan gruplardan, Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu ve Disiplin Kurulu adaylarının yer aldığı,  Tercih edilecek Grup ismi  veya Bağımsız Aday yanındaki kutu        x ile işaretlenecek.

Üst Birlik Genel Kurul Temsilcilikleri için de Tercih edilecek Grup ismi veya Bağımsız Aday yanındaki kutu     x ile işaretlenmek, suretiyle oy kullanılacak ve mühürlü zarfa konularak sandığa atılacaktır.

4-)  Oy pusulalarında yer alan gruplardan, Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu ve Disiplin Kurulu ile Üst Birlik Genel Kurul Temsilcilikleri için;

a-  Birden fazla grup ismi ve bağımsız aday yanındaki kutunun işaretlenmesi,

b- Adayın ad ve soyadının çizilmesi

c- Oy pusulasına yeni isim veya değişik ilave yazılar yazılması,

d- Oy pusulasının işaretlenmeden boş olarak kullanılması

e- Oy pusulasının karalanması veya sembollerin kullanılması halinde bu oy pusulaları geçersiz olacak ve iptal edilecektir.

5-) Üyenin oda’ya aidat v.s borcunun olması Genel Kurula katılmasına ve oy kullanmasına engel değildir.

ODA KURULLARI İÇİN ÖRNEK OY PUSULASI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ
BİRLİK GENEL KURUL TEMSİLCİLERİ ÖRNEK OY PUSULASI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

OY KULLANIMI İLE İLGİLİ ÖRNEK VİDEO İZSMMMO TV BÖLÜMÜNE EKLENMİŞTİR.