UZLAŞTIRMACI SINAVINA ONLİNE HAZIRLIK EĞİTİMİ

Eğitmen

Prof. Dr. Mehmet Merdan HEKİMOĞLU

Eğitimin Hedefi Nedir?

30 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak olan Uzlaştırmacı Sınavına girecek adayların sınavda başarılı olmalarını hedeflemektedir.

Eğitime Kimler Katılabilir?

Uzlaştırmacı Eğitimini başarıyla tamamlayan kişiler eğitime katılabilir.B u eğitim bir Uzlaştırmacı Eğitimi değildir. Eğer Uzlaştırmacı eğitim katılım belgesi
sahibi değilseniz bu eğitim size sınava katılım hakkı vermeyecektir. Bu eğitim yalnızca sınava hazırlanan kişiler için hazırlık eğitimidir.

Eğitim Grupları

Eğitim Ücreti : 400 TL (kdv dahil)

Eğitim içeriğini indirmek için tıklayınız

AÇIKLAMALAR

Uzlaştırma Sınavına Hazırlık Eğitiminde katılımcılara 32 Saat boyunca hafta için ders saatlerinde konu anlatımı, haftasonu ise yüzlerce Soru Çözümü ve Soru Cevap şeklinde yoğunlaştırılmış ve sınav odaklı bir program uygulanacaktır.

Mali Müşavirler Odası üyesi olan katılımcılar 400. TL karşılığı bu eğitime katılabilirler.

Eğitime katılan bütün katılımcılara derslerde kullanılan materyaller yanında ilave doküman, ders notları ve sınava hazırlık soruları ayrıca verilecektir.

Program içinde 2 Adet Online Deneme Sınavı Yapılacaktır.

KAYIT NASIL OLABİLİRİM ?

Aşağıdaki ön kayıt formumuzu doldurduğunuzda kesin kayıt işlemini yapmak adına kurumumuz tarafınıza ulaşacaktır .