Yaşanmakta Olan Corona Virüs Salgını Nedeniyle

Değerli Üyemiz,

Gerek ulusal gerekse uluslararası boyutta yakından takip edilen Yeni Corona Virüs salgını dolayısıyla Odamız tarafından ilan edilmiş olan seminerler, Ruhsat Dağıtım törenleri, komite toplantıları, tüm sosyal ve kültürel etkinlikler ve çalışmaları ve diğer toplu etkinlikler 16 Mart 2020 tarihinden itibaren yeni duyurular yapılıncaya kadar ertelenmiştir.

Hizmet birimlerimizin tamamında üyelerimize ve stajyerlerimize yönelik hizmetlerimizin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi, personelimizin de sağlıklı bir şekilde hizmet verebilmesi için her türlü temizlik ve hijyen önlemlerimiz alınmakta ve uygulanmaktadır.

Üyelerimiz faaliyet belgesi ve üye sicil belgesi gibi belgelerini almaya, aidat borçlarını ödemeye de internet üzerinden devam edebileceklerdir.

Bununla birlikte Odamız çalışma koşullarında bir takım düzenlemeler yapılmıştır. Buna göre;

• Oda, Tesmer ve Enstitü birimimizde görevli bir personel bulunacaktır.
  • Çalışma saatleri 09:00-12:00 ile 13:00-17:00 saatleri arasında olacaktır. (Oda binası saat 18:00’da kapanacaktır.)
  • Odamız Cumartesi ve Pazar günleri kapalı olacaktır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.