Meslek Mensuplarımızın Dikkatine

Değerli Üyemiz,

Bilindiği üzere dünyada yayılan ve ülkemizi de etkileyen Corona Virüs salgını nedeniyle; dünyada olduğu gibi ülkemizde de olağanüstü önlemler alınmaktadır. Bu nedenle Odamız tarafından da birtakım düzenlemeler yapılmıştır. Bu kapsamda;

-  Odamız tarafından ilan edilmiş olan seminerler, Ruhsat Dağıtım törenleri, komite toplantıları, tüm sosyal ve kültürel etkinlikler ve çalışmaları ve diğer toplu etkinlikler yeni duyurular yapılıncaya kadar ertelenmiştir.

-  Meslektaşlarımız, Odamıza gelmeden faaliyet belgesi ve üye sicil belgesi almaya, aidat borçlarını ödemeye www. izsmmmo.org.tr adresli web sayfamız üzerinden devam edebileceklerdir.

-  Odamız çalışma saatleri 12:00 - 16:00 arasında olacaktır. (Oda binası saat 17:00’da kapanacaktır.)

-  Odamız Cumartesi ve Pazar günleri kapalı olacaktır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.