2022 Yılı Uzlaştırmacı Yenileme Eğitimleri

2022 YILI UZLAŞTIRMACI YENİLEME EĞİTİMLERİ

Sayın Üyemiz,

Bilindiği üzere 05.08.2017 tarihli ve 30145 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Ceza Muhakemesinde Uzlaştırma Yönetmeliği’nin 50 nci maddesinin altıncı fıkrasına göre; uzlaştırmacılara, uzlaştırmacı eğitim izni verilen kuruluşlarca teorik ve uygulamalı, toplam sekiz ders saatinden az olmamak üzere iki yılda en az bir defa yenileme eğitimi verilmektedir. Uzlaştırmacıların iki yılda bir verilen bu eğitime katılmaları zorunludur.

Altarnetif Çözümler Daire Başkanlığı tarafından 2022 yılı uzlaştırmacı yenileme eğitimlerinin 31 Mart 2022 tarihinde başlatılması ve 30 Eylül 2022 tarihinde bitirilmesi duyurusu yapılmıştır. 

Yenileme eğitimleri, eğitim izni verilen eğitim kuruluşları tarafından, yalnızca eğitici eğitimi almış eğitmenler aracılığıyla gerçekleştirilecektir.

Bu kapsamda Odamız ile Yaşar Üniversitesi iş birliği ile yenileme eğitimleri yapılacaktır.

Kontenjanın dolmasına az sayıda yer kalmış olup, daha önceden ön başvuru yapmamış olanların ön başvuru yapması gerektiğini hatırlatırız.

* Yaşar Üniversitesi tarafından yapılacak eğitim programına uyulacak olup, eğitim programı yeterli başvuru halinde daha sonra açıklanacaktır.

* Yeterli başvuru olmaması halinde program açılmayacaktır.

* Eğitim süresi toplam 8 saat olup, katılım zorunludur. Katılımcılar en fazla bir ders saati devamsızlık yapabilir.

*Eğitime katılım için aşağıdaki ön başvuru formunu doldurup izsmmmo@izsmmmo.com  mail adresine veya 446 81 30 nolu faxa göndermenizi rica ederiz.

* Eğitim ücreti: 300,00 TL+KDV

 Ön başvuru formu için tıklayınız.

Alternatif Çözümler Daire Başkanlığı’nın 2022 Yılı Uzlaştırmacı Yenileme Eğitimlerine İlişkin Duyurusu için tıklayınız.