Başkanın Mesajı

Sevgili Meslektaşlarım,

14-15 Mayıs 2022 tarihlerinde gerçekleşen 24. Genel Kurulumuza yaptığınız tüm katkılar için teşekkür ederim.

Bu dönem ve dilerim bundan sonraki tüm dönemlerde, İzmir Odamızın en verimli, en demokratik, en ayrışmasız çalışmalarını hep birlikte yapacağız.

Odamız; staj döneminden itibaren büyük emeklerle, dünyanın en kıymetli mesleklerinden biri olan Mali Müşavirlik mesleğini icra etmeye hak kazanan gençlerimizden başlamak üzere HEPİMİZİN.

Öncelikle gençlerimize sağlam temelleri olan bir meslek geleceği bırakabilmek için çalışacağız.

Meslektaşlarımızın her türlü sıkıntısında öncelikli yardım alabilecekleri bir Odaları olduğunu, buranın sahipliğinin onlara ait olduğunu hissettireceğiz.

Mesleğimizin çok fazla sorunu var. Bunların bertaraf edilebilmesi için tüm projelerimizle gerekli girişimleri yapacağız.

Bunun için iki şeye ihtiyacımız var. Birincisi çok çalışmak ikincisi de siz meslektaşlarımızın çalışmalarımıza sunacağı katkılar.

El ele vererek daha güzel günlere hep birlikte ulaşacağız.

Saygı ve sevgilerimle.

Ertuğrul DAVUDOĞLU