DENETLEME KURULU

Mustafa YILMAZ

Mustafa YILMAZ / Başkan

1969 İzmir doğumludur. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olmuştur. 2000 yılından beri serbest olarak çalışmaktadır. İZSMMMO Şirinyer Buca Semt Temsilciliği, Denetim Komitesi Başkanlığı, MMMB Derneği İzmir Şube Yönetim Kurulu Sekreterliği, 2010-2016 yılları arasında İZSMMMO Muhasebe Eğitim ve Araştırma Enstitüsü Yönetim Kurulu Sekreterliği, 2016-2022 yılları arasında İZSMMMO Denetleme Kurulu üyeliği görevlerinde bulunmuştur. 2012 yılında İzmir Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde Yüksek Lisansını tamamlayarak Ekonomi Hukuk Bilim Uzmanı ünvanı almıştır. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Ayşegül TEZCAN

Üye
Ayşegül TEZCAN / Üye

İzmir Bornova doğumludur. İlk ve orta eğitimini Bergama'da tamamlamıştır. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesini bitirdikten sonra özel sektörde çeşitli firmalarda yöneticilik yapmıştır. 2008 yılından bu yana da kendi ofisinde; Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Adli Bilirkişi olarak faaliyetlerine devam etmektedir. Mesleki, siyasi ve sosyal hayatında örgütlü olmayan gücün, güç olmadığına inandığından, İzmir Mali Müşavirler Odasında Kültür ve Sanat Etkinlikleri komitesi, Bilirkişilik Komitesi, Mesleğin Tanıtımı komitelerinde görev almış, Rehber Meslek Mensubu olarak stajyer olan meslek mensubu adayları ile çalışmıştır. Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Karşıyaka Şubesi Yönetim Kurulu Başkanlığı yanında, Atatürkçü Düşünce Derneği, KA-DER, Fideder, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Karşıyaka Şubesi gibi bir çok sivil toplum kuruluşunda aktif görevler almış ve yöneticilik yapmıştır.

Mehmet Deniz GEZER

Üye
Mehmet Deniz GEZER / Üye

24.12.1977 Yılında İzmir’de doğdu. Evli, Ada Gezer ve Azra Gezer isimlerinde iki çocuk babasıdır. İlk ve Orta öğrenimini İzmir’de tamamladı. Cumhuriyet Ticaret Meslek Lisesi mezuniyetini takiben başladığı Yüksek Öğrenimine; Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye Bölümünde devam etti. Üniversiteden mezun olduktan sonra 2006 yılında Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ruhsatını aldı. 2008 yılından itibaren de kendi ofisinde çalışmalarına devam etti. 2016-2019 yılları arasında TÜRMOB Delegeliği, 2019-2022 yılları arasında İZSMMMO Spor Komitesi Başkan Yardımcılığı görevlerini yaptı. Mesleki faaliyetine Gaziemir’de kendi ofisinde devam etmektedir.