DİSİPLİN KURULU

İbrahim ÖZTÜRK

Başkan
İbrahim ÖZTÜRK / Başkan

18.11.1970 Karşıyaka doğumlu olan ÖZTÜRK, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi ve Adalet Meslek Yüksekokulu mezunudur. Sağlık Kurumları işletmeciliği Meslek Yüksekokuluna devam etmektedir. 1994 tarihinde mesleğe girmiş ve 1997 Yılından itibaren Karşıyaka’da SMMM olarak büro işletmektedir. 2001-2005 Döneminde Odamızın Mesleki Uyum Komitesi Başkan Yardımcılığı, 2006-2010 Döneminde Karşıyaka Semt Temsilciliği, 2006-2008 Döneminde Oda Danışma Meclisi Başkan Yardımcılığı, 2013-2018 Döneminde Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği’nin Genel Başkan Yardımcılığı, 2016-2019 Döneminde Oda Disiplin Kurulu Üyeliği, 2019-2022 Döneminde Oda Disiplin Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. ÖZTÜRK’ün Mesleki konularda yayınlanmış 3 Adet kitap ve çeşitli yayın organlarında yayınlanmış makaleleri bulunmaktadır.

Bahaettin KIR

Başkan Yardımcısı
Bahaettin KIR / Başkan Yardımcısı

1964 İzmir doğumluyum.1982 yılında Çankaya bölgesinde meslekte bağımlı çalışmaya,1992 yılından itibaren de bağımsız olarak başladığım ofis faaliyetime devam etmekteyim. Odamız Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu’nda; birer dönem Üye, Sekreterlik, Başkan Yardımcılığı, iki dönem Kurul Başkanlığı görevi yaptım. Evli, iki çocuk babasıyım.

Şahyan KARAHAN

Sekreter
Şahyan KARAHAN / Sekreter

Dokuz Eylül Üniversitesi Muğla İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunudur. 2003 yılına kadar özel sektörde finans, muhasebe görevlerinde bulunduktan sonra 2003 yılından itibaren serbest olarak mesleki faaliyetine devam etmektedir. 2006-2010 dönemlerinde İZSMMMO Bornova Semt Temsilciği ve TÜRMOB delegasyon görevlerinde bulundu. 2016- 2019 döneminde Oda Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu Üyeliği, 2019-2022 döneminde Oda Haksız Rekabetle Mücadele Kurul Sekreterliği görevlerinde bulundu.

Aslı ENİS

Üye
Aslı ENİS / Üye

1972 İzmir doğumluyum. Cumhuriyet Ticaret Lisesini bitirdikten sonra 1997 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldum. Bu süre zarfında lise stajı için başladığım muhasebe bürosunda çalışmaya devam ettim. 2002 yılında SMMM ruhsatımı almaya hak kazandım. 2013 yılından itibaren kendi ofisimde mali müşavirlik hizmeti vermekteyim. Bunun yanında mesleki Yeminli bilirkişilik yapıyorum. Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümü öğrencisiyim. Bir kız çocuğu annesiyim.

Erdoğan AKKAYA

Üye
Erdoğan AKKAYA / Üye

Erdoğan Akkaya , 1981 Muş varto doğumlu, evli ve iki çocuk babasıdır. İşletme bölümü mezunu olan Akkaya,1998 yılında ticaret meslek lisesiyle tanışmış olduğum muhasebe mesleğin çeşitli kurumsal firmaların muhasebe bölümlerinde yaklaşık on bir yıl çalıştıktan sonra kendi adıma mali müşavirlik ofisimin faaliyetine başlamış olup, mali müşavirlik faaliyetini halen sürdürmekteyim. 2013-2015 yıllarında Karşıyaka Mali Müşavirler Derneği'nde Denetim Kurulu üyeliği, 2013-2016 yıllarında İZSMMMO Çiğli Semt Temsilciliği yardımcılığı ve 2019 yılından itibaren halen üst birlik TÜRMOB delegesi olarak görev yürütmekteyim.