SOSYAL ETKİNLİK VE BASIN YAYIN KURULU

Üye
Özgeçmiş
Oytun ONUR / Üye

1985 yılında İstanbul Kadıköy'de doğdu, aile şirketi olan Maraton Seyahat acentasıyla Turizm ve Taşımacılık sektöründe tur ve çeşitli ticari faaliyetlerde bulunarak çeşitli faaliyetlerde bulundu. 1996 yılında Buca Anadolu Lisesini kazandı. Lise de Fransızca ve İngilizce dil eğitimi aldı. Lise bittikten hemen sonra 2003 yılında Dokuz Eylül Üniversite İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi İktisat bölümünü kazandı ve Ülke ekonomisinin yararına çalışmayı kendisine hedef bildi. 2003 yılında Üniversiteye başlamasıyla ile birlikte Mali Müşavirlik mesleğine adım atarak müşavirlik ofisinde çalışmaya başladı, üniversite ile birlikte mesleği devam ettirdikten sonra, mezuniyet sonrası Mali Müşavirlik stajını Yeminli Mali Müşavirlik ofisleri, Mali Müşavirlik ofisleri ve çeşitli şirketlerde çalışarak stajını bitirdi. 2016 yılında Başarılı Mali Müşavirlik ünvanıyla ofisini Karabağlar'da açtı, 2021 yılında da ofisini Bayraklı'ya taşıdı. Meslekte 19 yıllık bir tecrübesi bulunuyor, Meslek ve meslektaşı koruyan etik değerlerin her daim savunucusu ve uygulayıcısı olmuştur.

Sema CENGİL

Üye
Özgeçmiş
Sema CENGİL / Üye

1976 İzmir doğumludur. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi ve Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetim Organizasyon bölümünden mezun olmuştur. Mesleğine İzmir Ticaret Meslek Lisesi'nden 1993 yılında mezun olduktan sonra meslektaşı babası Muhammer Çengil’in yanında 10 yıl çalışıp sonrasında çeşitli Şirketlerde finansman ve muhasebe bölümlerinde görev yaptıktan sonra 2008 yılından itibaren bağımsız olarak kendi bürosunda mali müşavirlik yapmaya başlamıştır. İzmir Mali Müşavirler Odası'nın Alsancak bölgesinde temsilcilik görevinde bulunmuştur. Odanın çeşitli Komitelerinde görev almıştır. 2008 yılından beri Alsancak bölgesinde faaliyetine devam etmektedir. Bir erkek çocuk annesidir.