ÜSTAD Programı

Değerli Meslek Mensupları,

Dünyanın yaşadığı Covid-19 salgın hastalığı sürecinde ne yazık ki biz meslek mensuplarının sorumlulukları devam etmektedir. Bu süreçte İzmir Mali Müşavirler Odası olarak meslek mensupları ve vergi mükelleflerinin yükünü hafifletmek için, E-Arşiv Fatura&E-Tebligat Programı İZSMMMO-Üstad kullanımınıza sunulmuştur.

İZSMMMO-Üstad programı ile GİB’in sisteminden en fazla 7 günlük görülebilen E-Arşiv faturaları Aylık olarak görülebilecek, düzenlediğimiz ve adımıza düzenlenen faturaların listesi görülebilecektir.

Ayrıca dört Resmi kurumun;

1- Gelir İdaresi Başkanlığı (Gib)
2- Ticaret Bakanlığı
3- Kültür ve Turizm Bakanlığı
4- Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı

E-Tebligatlarını görebilmek mümkün olacaktır.

İzmir Mali Müşavirler Odası olarak İZSMMMO-Üstad Programını sizlerin hizmetine ücretsiz olarak sunuyoruz.

Faydalı olması dileğiyle, sağlıklı günler dilerim.

Vedat ADAK

ÜSTAD Kurulum Dosyaları

Programın önceki sürümü zaten yüklü ise Denetim Masası'na girerek Programlar kısmından kaldırınız.

Kurulum Videosu Excel DüzeniWindows Kurulum İndir
160664İndirme...