TÜRMOB KARİYER

TÜRMOB KARİYER MERKEZİ

TÜRMOB KARİYER MERKEZİ OLARAK İŞ ARAYAN MESLEK MENSUBU VE STAJYERLERİ İŞVERENLERLE BİR ARAYA GETİRİYORUZ.
İŞVERENLER İÇİN İLAN AÇMA SÜRECİ
• kariyer.turmob.org.tr Kurumsal Web sitesi üzerinden kullanıcı oluşturulur.
• Online olarak sunulacak olan hizmet sözleşmesi onaylanarak, belirlenen hizmet bedeli ödemesi gerçekleştirilir.
• Oluşturulan firma profili ile ilan metni hazırlanarak, adaylarda aranılan nitelikler belirlenir.
• Hazırlanan ilan metninin yayınlanması ile birlikte, işverenler profil sayfasında yer alacak olan ilanlarına yapılan başvuruları görüntüleyebilir.
İŞ ARAYANLAR İÇİN KULLANICI OLUŞTURMA SÜRECİ
• kariyer.turmob.org.tr Kurumsal Web sitesi üzerinden, eğer meslek mensubu ise e-birlik, e-devlet ya da e-imza ile eğer stajyer ise, TEOS kullanıcısı ile sisteme giriş yapılabilir.
• Sisteme giriş yapıldığında, CV oluşturmak için web sitesinin adımları takip edilir ve ilgili alanlar doldurulur.
• ‘’İş arama’’ kısmından ilanlar görüntülenerek, başvurular gerçekleştirilir.
İLETİŞİM İÇİN:

kariyer@turmob.org.tr / https://kariyer.turmob.org.tr/